пятница, 22 июля 2011 г.

Почивката

Преди няколко дена се върнах от България. Иска ми се да разкажа какво съм виждала, но още не мога, макар че разбирам всичко и чета вече четвърта книга на български. Почивката много ми хареса. Живеех в малко градче на брега на морето. Много плувах, обичам да плувам. Освен това бях в София. Градът е много хубав. Зелен, просторен. А също има това, което най-много обичам - големи книжарници. Купих четиринадесет книги и шест филми, щастлива съм.
В София останах с човек, когото намерих в каучсърфинг. Това беше първият ми опит с каучсърфинг и аз съм напълно доволна. Петер е от Унгария. Той работи в Унгарското консулство и е много интересен човек. Благодарение на него чувствах се в София като у дома си. Дори отидохме заедно на басейн, което беше много приятно в горещ ден. Надявам се, че по-късно мога да пиша по-добре.

4 комментария:

  1. Великолепен напредък за толкова малко време!
    Аз си мислех, че аз усвоявам езиците добре, но се оказва, че Вие направио ги вдишвате :) Радвам се, че престоят е бил интересен.

    К сожелению мой Русский немного ржавый, так что боюсь что наверно будете очень разочарованны моим заиканиям. Вот поэтому и обратно переключаю на Болгарский :)

    уф, много сложно... изпотих се докато го напиша :) Не съм писал на Руски от около 20 години, така че извинявам се за грешките :)

    ОтветитьУдалить
  2. Rosskata, много Ви благодаря за коментара! :) Вчера съм се вырнала от Алтай. Не съм чела нищо през две седмици и вече забравих как да се пише. Затова разбирам добре колко е трудно да се пише след 20 години пауза. :)

    ОтветитьУдалить
  3. Натали, наистина, не знам от колко време учиш български, но определено се справяш изключително добре! Поздравления! Радвам се, че ти е харесало в България :)

    ОтветитьУдалить
  4. Крис, благодаря ти за коментара! Много ми е приятно! :)

    ОтветитьУдалить